​Motonet ja Meripelastusseura järjestävät Veneilyturvallisuuspäivät

Meripelastusseuran paikallisyhdistysten edustajat ovat Motoneteissa kertomassa, miten vesillä voi liikkua turvallisesti.

Motonet ja Suomen Meripelastusseura tekevät yhteistyötä, jonka tavoitteena on yleisen veneilyturvallisuuden edistäminen. Nyt yhteistyönä järjestettävillä Veneilyturvallisuuspäivillä Meripelastusseuran paikallisyhdistysten edustajat ovat Motoneteissa kertomassa, miten vesillä voi liikkua turvallisesti ja kuinka tulee toimia merihätään jouduttaessa. He myös antavat käytännön vinkkejä muun muassa pelastusliivien kunnon tarkistamiseen. Tapahtumia järjestetään Motoneteissa eri puolilla Suomea kolmena lauantaina alkaen 20.4. Salosta.

Veneilyturvallisuuspäivien keskeinen sanoma on, että asianmukaiset varusteet ja oikea asenne antavat vapauden nauttia vesillä liikkumisesta turvallisesti.

‒ Motonet on Suomen suurin veneily- ja kalastustarvikkeiden myyjä. Meiltä löytyy vesilläliikkujien erilaisiin tarpeisiin monia tuotteita, joiden valinnassa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään. Haluamme edistää turvallista ja vastuullista veneilyä. On hienoa tehdä Suomen Meripelastusseuran kanssa yhteistyötä, jonka tavoitteena on tuoda nautintoa veneilyyn ja viime kädessä pelastaa ihmishenkiä, toteaa Motonet Oy:n toimitusjohtaja Antti Tiitola.

‒ Motonetin koko maan kattavan tavarataloverkoston kautta saamme jakaa hyödyllistä tietoa veneilyturvallisuudesta. Lisäksi voimme tarjota Motonetin asiakkaille Meripelastusseuran edullista Trossi-jäsenpalvelua, jolla voi varmistaa veneelle maksuttoman avun, esimerkiksi hinauksen lähimpään satamaan, sanoo Suomen Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jori Nordström.

Veneilyturvallisuuspäivien tapahtumapaikkakunnat ja -ajat löytyvät osoitteessa: www.motonet.fi/veneilyturvallisuuspaivat

Comments are closed.