Hyppää risteilylle Hangosta

Hangon saaristo tarjoaa upeita elämyksiä ja satumaisen kauniin merimaiseman. Haluamme viedä Sinut kesäiselle risteilylle kokemaan kaiken tämän! Jo yli satavuotias majakkavanhus Bengtskär kaunistuu vuosi vuodelta. Bengtskär kätkee sisäänsä mielenkiintoisen historian ja tarjoaa unohtumattomat puitteet esimerkiksi picnikille. Mieleenpainuvan päivän voit viettää myös risteilyllämme Russarön linnakesaarelle, joka on avattu matkustajille vasta vuonna 2009.

Jo vuosia vahvaa toimintaa

Marine Lines Oy on toistakymmentä vuotta toiminut perheyritys. Toimintamme perustuu lämminhenkiseen asiakaspalveluun ja luotettavuuteen. Vuosien varrella olemme vieneet tuhansia ja taas tuhansia saariston ystäviä Hangosta eri kohteisiin, pääasiallisesti Bengtskärin majakalle. Majakka on meille erityisen rakas ja sen tornin portaat sekä saaren jylhät kalliot ovat tulleet hyvin tutuiksi. Kesäisin Marine Linesilla työskentelee noin kymmenen asiantuntevaa kesähankolaista, suurin osa jo useammatta vuotta.

Risteilyt

Ajamme tilaus- ja reittiliikennettä Hangon saaristossa. Matkoillamme näette palan maailman kauneinta saaristoa. Reittiliikennettä ajamme Hangon ja Bengtskärin välillä. Tilausristeilyllä koette saariston maisemat ja nähtävyydet. Teemme myös opastettuja risteilyjä Russarön linnakesaarelle.

Comments are closed.