Itämeri-festivaali Hanasaaressa

Hanasaaressa 16.9. klo 19.00 (klo 18.00 Ruotsin aikaa) järjestettävän Suomen ulkoministeri Pekka Haaviston ja journalisti Erik Blixin keskustelun aiheena on rebirth eli uusi alku.

Kuva: Berwaldhallen & Jussi Hyttinen (Pekka Haavisto)
Kuva: Berwaldhallen & Jussi Hyttinen (Pekka Haavisto)

Keskustelun aiheita ovat ruotsalais-suomalainen ja pohjoismainen yhteistyö, Itämeri, Afganistan ja koronan jälkeinen aika. Tilaisuus järjestetään osana Itämeri-festivaalia ja lähetetään suorana verkossa sekä myös yleisölle Berwaldhalleniin Tukholmaan. Keskustelua seuraa konsertti, joka vuorostaan lähetetään suorana Berwaldhallenista Hanasaaren yleisölle Espooseen.

”Hanasaaren yhteistyö Sveriges Radion ja sen perinteikkään Berwaldhallen-konserttitalon välillä toimii todella upeasti. Itämeri-festivaali tuo Ruotsin, Suomen ja muitakin maita yhteen keskustelemaan ajankohtaisista ympäristöasioista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä. Lisäksi saadaan nauttia todella korkeatasoisesta klassisesta musiikista”, toteaa Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman.

Pekka Haaviston ja Erik Blixin keskustelun jälkeen Kaspars Putniņšin johtama Radiokören tarjoaa musiikillisen matkan läpi neljän vuodenajan. Luvassa on musiikkia Kaija Saariaholta ja Pēteris Vasksilta sekä Jan Sandströmin uuden teoksen maailmanensi-ilta. Konsertissa esiintyy myös nuori ruotsalainen tähtiviulisti Johan Dalene.

Aika: 16.9. klo 19.00 (klo 18.00 Ruotsin aikaa). Konsertti alkaa klo 20.00 (klo 19.00 Ruotsin aikaa).

Paikka: Hanasaari, Berwaldhallen ja Berwaldhallen Play 

Ilmoittaudu tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Itamerifestivaali_2021_9328 

Comments are closed.