Katseltavaa: Kasnäs satamakamera

Camera Image

Timelaps video

Ilmakuvia Kasnäsista

Kasnäs on kylä Kemiönsaaren kunnassa. Kasnäs kuuluu Hiittisten saaristoon ja oli aiemmin osa Hiittisten ja myöhemmin Dragsfjärdin kuntaa. Kylästä on Lövön sillan kautta autotieyhteys mantereelle. Kasnäsistä lähtevät yhteysalukset M/s Stella Vänöhön ja Finferriesin M/S Aurora Rosalaan

Kasnäsin Saaristohotelli on perheyritys, joka on toiminut niemen kärjessä 80-luvulta lähtien. Aluksi perhe keskittyi lohenkasvatukseen Salmonfarm Oy:nä, mutta naapurin ajauduttua konkurssiin, ostivat tilaisuuden tullen vuonna 1995 yrityksen johon kuului kahvila, huonossa kunnossa ollut vierasvenesatama sekä kyläkauppa. Vuonna 2000 perhe rakensi niemeen hotellin sekä viisi vuotta myöhemmin kylpylän.

rantapallo.fi

Kasnäs tarjoaa monipuolista vapaa-ajanvietettä: alueelta löytyy uimaranta, minigolf, leikkipuisto, erilaisia pelejä, vesiurheilukeskus, venevuokraamo ja pyöränvuokraus. Välitämme myös kaiken tyyppisiä meriretkiä, nopeista RIB-veneistä purjeveneisiin. Suosittuja retkikohteita ovat Rosalan Viikinkikeskus, Bengtskärin majakka ja Farmors Café Högsårassa.

KASNÄS MARINA, LOMA-ASUNTO SAARISTOSTA

Kasnäs Marina, kolmen rivitalon huippumoderni kokonaisuus sijaitsee Saaristomeren parhaalla paikalla. Lähde Kemiönsaaren kauniille kalliorannoille ja koe unohtumaton loma meren äärellä.

Kasnäs Marina sijaitsee Kemiönsaaren Bysvikenissä, Saaristomeren kansallispuiston ytimessä. Vain muutaman sadan metrin päässä sijaitsevan Kasnäsin vierasvenesataman palvelut sekä lyhyen ajomatkan päässä oleva Taalintehdas tarjoavat runsaasti tekemistä lomallesi. Naapurissa sijaitsevassa Kasnäsin kylpylässä riittää myös tekemistä niin lapsiperheille kuin yritystenkin tarpeisiin.

Alueelta löytyy useita ravintoloita ja kesäkahviloita. Kasnäsistä on myös lauttayhteys lähisaariin, joissa riittää paljon mielenkiintoista puuhaa. Katso lautta-aikataulut osoitteesta www.finferries.fi. Lisäksi vanhat ruukit Fiskars, Billnäs ja Matildedal sijaitsevat noin tunnin ajomatkan etäisyydellä. Näissä voit tutustua käsityöläis- ja taiteilijayhteisöjen elämään ja näyttelyihin sekä kierrellä kahviloissa tai shoppailemassa design-tuotteita.

Comments are closed.