Tallink Siljalla uskotaan talvilomamatkojen kiinnostavan suomalaisia

Tallink Silja uskoo suomalaisten risteilymatkustuksen käynnistyvän talvilomien 2022 aikana. Laivoille on varattu talvilomien ajaksi laaja kattaus tekemistä ja viihdettä koko perheelle. Suomalaiset huippuartistit esiintyvät Silja Symphonylla ja Baltic Princessillä 20.–26.2.2022 välisenä aikana.

– Olemme iloisia, että pääsemme tarjoamaan risteilymatkustajille musiikkielämyksiä laivoillamme ja upeille suomalaisille artisteille mahdollisuuden päästä esiintymään pitkän tauon jälkeen. Laivamme ovat kautta aikojen olleet yksi suurimmista suomalaisten artistien työllistäjistä. Näemme jo nyt esimerkiksi suomalaisten nousevan kiinnostuksen varata risteilyjä tuleville talvilomaviikoille, sanoo Tallink Siljan Head of Entertainment Kati Heiniö.

Helsinki-Tukholma-reitin Silja Symphonyllä esiintyy Robin Packalen 20.2. ja 24.2. Sanni. Lisäksi laivalla järjestetään Antti Tuiskun Bailantai-etkot 22.2. Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessin lavalle nousevat Sanni 21.2., Cledos 22.2. sekä toinen osa Antti Tuiskun Bailantai-etkoista 24.2. Talvilomien aikana myös Muumi ja Silja Linen oma maskotti Harri Hylje seikkailevat kaikkien iloksi laivoilla.

– Talvilomien aikana kannattaa suunnata myös Tallinnaan, jossa on juuri nyt erittäin rauhallista ja jopa tyhjää. Suomalaisten matkustaminen Viroon on erittäin helppoa ja sujuvaa, kunhan mukana on tarvittavat koronatodistukset. Tallink Spa & Conference -hotelli avautuu suunniteltujen huoltotöiden jälkeen sopivasti helmikuun alussa 3.2. Tallinkin pikalaivat Megastar ja Star liikennöivät Helsinki-Tallinna-reitillä tehden päivässä yhteensä kuusi lähtöä Helsingistä ja kuusi Tallinnasta, muistuttaa viestintäjohtaja Marika Nöjd.

Tallink Silja suosittelee, että kaikilla laivamatkustajilla on käytössä koronapassi laivamatkan aikana. Myös kasvomaskin käyttöä suositellaan laivojen yleisissä tiloissa. Jokaisen matkustajan velvollisuus on itse lisäksi huolehtia siitä, että hänellä on mukana kohdemaan vaatimat dokumentit ja todistukset.

Tutustu Tallinkin ja Silja Linen laivojen viihteeseen: https://fi.tallink.com/viihde-laivoilla

Comments are closed.