Tallinkin Romantika telakalle Naantaliin 8.-21.3.2022

Tallinkin Romantikalle suoritetaan suunniteltu kuivatelakointi Turun korjaustelakalla Naantalissa 8.-21.3.2022. Telakoinnin jälkeen Tallink vuokraa Romantikan Holland Norway Linesille ainakin seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

Romantika liikennöi ennen koronaviruspandemiaa Riika-Tukholma-reitillä. Liikennöinti keskeytettiin keväällä 2020, jonka jälkeen laiva on seissyt Tallinnan satamassa kahta ulosvuokrausta lukuun ottamatta. Vuoden 2021 aikana laiva oli vuokrattuna Välimerellä ja Iso-Britanniassa.

Telakoinnin aikana Romantikalle tehdään suunnitelman mukaisia huoltotöitä, kuten propulsioakselin tiivisteiden vaihto, vedenalaisen rungon tarkistus sekä pumppujen ja jäähdyttimien huolto. Lisäksi laivan keulapotkureita, vaihdelaatikoita ja stabilointilaitteita huolletaan. Laivalle asennetaan myös uusi painolastiveden käsittelyjärjestelmä (BWTS). 

Tallink avaa Riika-Tukholma-reitin kahden vuoden tauon jälkeen Isabelle-laivalla huhtikuussa 2022.

Lue aiemmin lähetetty tiedote:
Tallink vuokraa Romantikan kolmeksi vuodeksi Holland Norway Linesille maaliskuusta 2022 alkaen
www.tallinksilja.fi/medialle/-/cision/expanded-release/622fadd17be87803

Tallink-konserni on yksi pohjoisen Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yrityksellä on yhteensä 15 alusta ja se liikennöi Tallink- ja Silja Line -brändeillä useilla reiteillä. Tallink-konserni työllistää noin 4 000 henkilöä Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Latviassa, Venäjällä ja Saksassa. Vuonna 2020, COVID-19 pandemian aikana, yhtiö kuljetti 3,7 miljoonaa matkustajaa ja lähes 360 000 rahtiyksikköä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan ja Helsingin pörssissä. www.tallink.com

Comments are closed.