Uudistunut Bistro O palvelee Olympiaterminaalilla

Perinteikkään Olympiaterminaalin ravintola avasi ovensa vappuna 2021 uudistuneena niin ruoka- ja juomatarjonnaltaan kuin tiloiltaan. Bistro O palvelee kaikkia alueen kävijöitä rennolla ja maistuvalla otteella. Uusituissa tiloissa on lähes 400 asiakaspaikkaa ja iso, aurinkoinen terassi upealla merinäköalalla valmiina kesään.

Bistro O:n burgeri.

Terminaalilla on olympiavuodesta lähtien palvellut ravintola, jolla on pitkät perinteet myös ruokaravintolana. Nyt keittiö on herätetty uuteen eloon pitkän tauon jälkeen. Bistro O:n menu on bistromaiseen tyylin rento ja maukas, eikä se kikkaile liikaa. Hyvät raaka-aineet saavat maistua. 

Ravintolasta vastaava keittiömestari Teemu Kassinen on aiemmin työskennellyt mm. Tallink Siljan Bon Vivant -ravintoloissa. 

Tarjolla on maistuvaa bistroruokaa vegaanivaihtoehtoineen, makeita ja suolaisia herkkuja sekä arkisin lounasbuffet. Monipuolisesta juomavalikoimasta löytyy mm. hanajuomia, cocktaileja ja kahvijuomia.  

Uutta toimintaa kehitettäessä on huomioitu myös vastuullisen toimintamallin periaatteita. Esimerkiksi Bistro O:n kuumissa ja kylmissä kahvijuomissa käytetty kahvi on tuplasertifioitua reilun kaupan luomukahvia. 

Yhteystiedot:
Bistro O
Olympiaranta 1, 00140 Helsinki
p. 040 715 2801 
Bistro O facebookissa

Comments are closed.