Beat Boat Festival – seilaa ja bailaa Siljalla

Spotteja pimeässä, perhosia vatsassa, kuplia lasissa

Tänä syksynä paljetit kimaltavat, höyhenpuuhkat heilahtelevat ja musikaalihitit sykähdyttävät Tukholman risteilyllä Helsingistä, sillä sytytimme valot ja toimme Broadwayn merelle. Promenade-käytävällä kuullaan hämmästyksen henkäyksiä akrobaattien taituroidessa ilmassa ja Silja Land -leikkimaailmassa raikuvat riemunkiljahdukset lasten liukuessa pallomereen.

Myös Baltic Princess Turusta pullistelee viihdettä ja ensi viikolla uudistuvan risteilyaikataulun myötä, siitä on iltaisin enemmän aikaa nauttia. Starlight-yökerhon lavalla säteilevät syksyn aikana esimerkiksi Haloo Helsinki!, Erin, Arttu Wiskari, Maija Vilkkumaa ja Anssi Kela. Tanssiväen johdattelevat valssin ja tangon pyörteisiin Souvarit, Finlanders ja Eija Kantola. Silmänruokaa tarjoilee puolestaan Scandinavian Hunks ja koulujen syyslomaviikolla risteilijöitä villiinnyttävät Antti Tuisku, Pehmoaino ja Cledos.

Dance Factory esittää: Celebration of Musical Theatre

Silja Serenadella ja Silja Symphonylla nautitaan syys-lokakuussa muhkeasta musikaaliklassikoiden ja elokuvahittien kavalkadista – Saturday Night Fever, Mamma Mia, Kinky Boots, Hairspray, Grease, Moulin Rouge. Paljetit kimaltavat ja höyhenpuuhkat heilahtelevat Broadway-tyyliin, kun Dance Factoryn loistavat laulajat ja tanssijat astuvat Starlightin lavalle

Hämmästyksen henkäyksiä Promenadella

Päivä Tukholmassa -risteilyllä nähdään syksyllä huimia akrobatiaesityksiä Promenade-käytävällä. Silja Serenadella esiintyy äärettömän taitava ilma-akrobaattiduo Aerial Ring ja Silja Symphonylla hämmästellään Catwall Acrobats -ryhmän vauhdikkaita trampoliinitemppuja. Oletko ennen nähnyt ihmisjongleerausta?

Comments are closed.