Kesä on risteilyjen sesonkiaikaa

Kesä on laivamatkailun sesonkiaikaa. Erityisesti laadukkaimpien hyttien kysyntä on Viking Linella ollut vilkasta kuluvana kesänä. Suosiotaan ovat vuosi vuodelta kasvattaneet myös M/S Mariellan ja M/S Gabriellan lyhyet, kuuden tunnin Piknik-risteilyt Tallinnaan.

Lähimatkailu on kiinnostava vaihtoehto lomailijoille muun muassa laivamatkustamisen helppouden ja joustavuuden takia. Punaisilla laivoilla erityisesti tasokkaimmat hyttiluokat on kysyttyjä. Kesäviikonloppuisin ikkunahytit sekä autopaikat myyvät hyvin. Tilaa laivoilta kuitenkin löytyy, sillä vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti joka päivälle.

Viking Line on vastannut laadukkaimpien majoitustilojen kasvaneeseen kysyntään uudistamalla hyttejä ja niiden sisustusta, erityisesti klassisella Helsinki–Tukholma-reitillä. Tänä keväänä M/S Gabriellalla on varattavissa myös lapsiperheille suunniteltuja Ville Viking -hyttejä, joissa on 160cm leveä parivuode ja kaksi Ville Viking -lakanoilla pedattua pullmanvuodetta (ala- ja ylävuode). Hytin varusteluun kuuluu mm. jääkaappi, TV ja sisustuksessa seikkailee tuttu Ville Viking -hahmo.

Kesällä matkustajia houkuttelevat myös Piknik-päiväristeilyt ja viihtyisät ulkotilat.

– Kiinnostus lyhyisiin, Piknik-päiväristeilyihin on ollut kasvussa. Kesäaikaan myös laivojen ulkoterassit täyttyvät, kun halutaan nauttia kesästä, merestä ja saaristonäkymistä. Tämä on huomioitu meillä Punaisilla laivoilla, ja olemme panostaneet yhä enemmän myös viihtyisiin kansitiloihin ja -palveluihin. Esimerkiksi M/S Viking Gracen täksi kesäksi valmistuneen 12. kannen Terrazzan näköalat ovat niin hulppeat, että siellä istutaan vaikka viileämmässäkin säässä, Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander hymyilee.

Comments are closed.