Levante Beach, Costa Blanca – Kohdearvostelu

Lähdetään hetkeksi pois Itämereltä….

Levante Beach (tunnetaan myös nimellä Sunrise Beach) on yksi kahdesta Benidormin, Espanjan Costa Blancan, rannoista. Tämä kohde on vain n. 30 km päästä Alicantesta. Lähellä Benidormin keskustaa, Levante Beachilla on pitkä rantakatu täynnä kahviloita ja baareja, jotka ovat vilkkaita päivin öin.

Yöllä sinut hemmotellaan vaihtoehdoilla, sillä tarjolla on viihdykettä diskoista, pubeista, klubeista, kabareeravintoloista ja komediaklubeista kasinoihin – galaksino -, ja paljon muuta. Heille, jotka etsivät hiljaisempia iltoja, ehdolla on erilaisia ruokia tarjoilevia ravintoloita, joissa voit nauttia mitä parhaimmista ruoista ja nauttia ’ihmisten katselemisesta.’

Benidormin kultaista hiekkaa täynnä olevat rannat ovat äärimmäisen turvallisia kaikille. Näillä yli kilometrin pituisilla rannoilla järjestetään myöskin erilaisia aktiviteetteja ja viihdykettä.

Varjoliito, vesihiihto, vesiskootterilla ajo, purjelautailu, sukellus ja snorklaaminen ovat vain muutamia vaihtoehtoja niistä kaikista vesiurheilulajeista, joita Levante Beach tarjoaa. Heille, jotka etsivät muunlaista ainutlaatuisempaa urheilua, kuten kaapelihiihtoa, löytyy myös sitäkin. Tämän vesiurheilun ohella on olemassa myös sukelluslauttoja ja vesiliukuja, jotta hauskanpito rannalla olisi mahdollist.

Benidormin kauniin rannan ohella vierailijat voivat nauttia mukavista päivistä vaikkapa huvipuistoissa – Terra Mitica, Mundomar, ja Aqualandia. Muita päiväretkiä voisi olla vaikkapa Algar-putouksilla tai Canelobre-luolissa vierailu. Paikallisia aktiviteetteja ovat golf, akvaariot, kasvitieteelliset puutarhat, safaripuistot, vene- ja katamaraaniretket, maastopyöräily, kalliokiipeily, jeeppi-safarit, mönkijäkierrokset, ja lasipohjaveneretket.

Levante Beachilla riittää aurinkoa vuoden ympäri, jolloin talvellakin aurinkoa on viisi tuntia päivässä, ja 10 tuntia kesällä. Lämpötilojen keskiarvo on heinäkuussa ja elokuussa 30 Celsius-astetta, mutta myös 40-astetta on mahdollista.

Mitä muuta Costa Blancalla voi tehdä?

Vesiurheilua

Jos pidät vesiurheilusta, Torreviejan ranta on silloin paras vaihtoehto lomallesi. Torreviejassa turistit voivat nauttia heidän mieluisista vesiurheilustaan, kuten vaikkapa vesihiihdosta, surfaamisesta, purjehtimisesta, ja snorklaamisesta.

Costa Blancalla turistit voivat nauttia myöskin laitesukelluksesta. Ei ole myöskään tavatonta, että Costa Blancan rannoilta löytää mahdollisuuksia varjoliidolle- ja banaaniveneajelulle. Myös Levanten ranta on yksi monista lomamatkailijoiden suosikeista, jotka tulevat Costa Blancalle itse järjestetylle lomalle.

Purjelautailu voi tarjota suurenmoista hauskanpitoa, sillä näiden rantojen tuulet ovat juuri ihanteellisia tätä aktiviteettia varten. Turistit voivat myöskin oppia purjelautailun salat juuri täällä, sillä näiltä rannoilta löytyvät parhaimmat ammattilaiset, jotka tarjoavat purjelautailun opetusta.

Täällä Välimerellä turistit voivat myöskin nauttia purjelaivaristeilyistä, jotka ovat myös yksi parhaimmista tavoista kokea alueen monet rannat. Tämän risteilyn aikana turistit voivat myöskin ottaa aurinkoa ja uida. Tämän ohella ikimuistoisella risteilyllä saat myös maistaa paikallisia herkkuja ja juomia.

Golf

Seuraava suosittu aktiviteetti Costa Blancalla on golf, ja siitä on tullut etenkin suosittua heille, jotka tulevat Costa Blancalle golflomalle. Costa Blancalta voit löytää monia erilaisia ratoja, ja voit myös vuokrata erilaisia lomahuviloita ja asuntoja omaksi lomakodiksesi.

Patikointi

Kaiken edellä mainitun lisäksi sinulla on mahdollisuus lähteä vuorille patikoimaan, sillä Costa Blancan ympäristö tarjoaa lukuisia retkeilyyn sopivia vuoria ja pieniä kallioita. Näiltä alueilta voit löytää kauniita maalaistaloja, ja sinulla on mahdollisuus vuokrata mökkejä tullessasi vaelluslomalle. Tällaiset mökit ovat ihanteellinen tapa rentoutua ja nauttia paikallisesta maaseudusta.

Comments are closed.