Purjehdi auringon, tähtitaivaan tai täysikuun alla – Star Clippersin uusi esite on ilmestynyt

Star Clippers-varustamon uusi esite tuo eteesi purjealusristeilyjen kiehtovan maailman. Tutustu Star Clippersin moniin kohteisiin ja inspiroidu!

Vapauden tuntua

Saavu aamulla jälleen uuteen risteilysatamaan, nouse maihin kiehtovissa kohteissa, kokeile monia vesiurheiluvaihtoehtoja eksoottisilla vesillä ja ota vastaan auringonlasku täysin purjein. Tällaista on elämä kaikilla Star Clippersin purjealuksilla. Aivan ainutlaatuinen lomanviettotapa, joka houkuttelee yhä useampia.

Star Clippers -varustamolla on kolme alusta – ja neljäs rakenteilla – jotka kaikki ovat vanhojen perinteiden mukaan rakennettuja purjelaivoja. Ateriat tarjoillaan upeassa ruokasalissa ja iltapäivädrinkit tai aperitiivit ennen illallista voi nauttia Tropical Barissa tai pianobaarissa. Alusten tyyli on klassinen, mutta mukavuudet nykyaikaisia. Risteilyvieraille on muun muassa tarjolla wifi-yhteydet.

Star Clippersin purjealuksilla jokainen päivä on uusi seikkailu. Voit osallistua retkille, kokeilla vesiurheilua laivan urheilutiimin kanssa, kiivetä ylös laivan mastoihin asiantuntevalla opastuksella, kuunnella esitelmiä, nauttia hieronnasta tai kokeilla meditaatiota ja joogaa. Sinä itse päätät, kuinka aktiivinen lomallasi haluat olla.

Joogaa ja meditaatiota avomerellä

Joogaristeilyt ovat suosittuja. Joogatunnit ulkokannella hienoin meri- ja taivasnäkymin ovat taatusti mieleenpainuva kokemus. Opi uusia harjoituksia, venyttele sulavammin ja hengitä syvemmin. Raikkaassa meri-ilmassa, hyvästä palvelusta nauttien vietetyn viikon jälkeen tunnet itsesi kuin uudestisyntyneeksi.

Ruokasalissa tervettä elämäntapaa täydentävät kasvisruoat, vastapuristetut mehut, hedelmät ja vihannekset. Joogaristeily tekee hyvää sekä sielulle että ruumiille.

8. ja 15. joulukuuta 2018, 7 yön Kaakkois-Aasian risteily Star Clipperillä Thaimaan Phuketista Phuketiin, alkaen € 1.580 per henkilö jaetussa kahden hengen hytissä.

Uusia risteilyjä Indonesiassa

Indonesia on jännittävän eksoottinen maa, josta löytyy yhä monia tutkimattomia kohteita. Star Clippers tarjoaa nyt uusia 10 ja 11 yön risteilyjä Singaporen ja Malesian Kota Kinabalun välillä. Purjehdimme pitkin Borneon kaunista rannikkoa ja astumme maihin saaren kätketyssä helmessä, Kota Kinabalussa. Kaupunki on tunnettu vilkkaista markkinoistaan, nykyaikaisista puistokaduistaan, kukoistavasta musiikki- ja kulttuurielämästään sekä veden päällä kelluvasta valkoisesta moskeijastaan.

Koe täysin uusi kulttuuri ja luonto. Indonesia sopii kaikille uimisesta, sukelluksesta ja aidosta lomanvietosta pitäville seikkailijoille.


18. toukokuuta 2019, 10 yön Borneo Eastbound-risteily Star Clipperillä Singaporesta Malesian Kota Kinabaluun, alkaen € 2.535 per henkilö jaetussa kahden hengen hytissä.

Pienemmillä purjealuksilla luo helposti uusia tuttavuuksia vaikkapa cocktailin ääressä Tropical Barissa, tanssilattialla tai muotinäytöksissä (joihin myös risteilyvieraat pääsevät mukaan) – unohtamatta herkullisia aterioita.

Lue lisää Star Clippersin esitteestä, joka kattaa risteilyt marraskuusta 2018 alkaen maaliskuuhun 2020 asti. Varmista paikkasi ja varaa unelmaristeilysi ajoissa!

Varaukset matkatoimistostasi tai suoraan Star Clippersiltä, sähköposti: info.monaco@starclippers.com, puh. +377 97978400 tai osoitteesta www.starclippers.com

Tietoa Star Clippersistä

Star Clippersin laivastoon kuuluu kolme maailman suurimpiin lukeutuvaa purjealusta. Neljäs, Flying Clipper, valmistuessaan maailman suurin, liittyy laivastoon lähiaikoina. Kaikki alukset pääsevät purjehtimaan pieniin satamiin, joihin suurilla risteilylaivoilla ei ole asiaa. Olo aluksella on kuin yksityisellä jahdilla.

Ystävällinen miehistö huolehtii korkealuokkaisesta palvelusta. Kaikilla kolmella aluksella on tiikkiset ulkokannet, uima-allas, epämuodollinen tunnelma, mukava Tropical Bar ulkokannella ja pianobaari. Laivat ovat riittävän isoja tarjotakseen korkeatasoiset majoitus- ja ateriapalvelut. Kahteen pienempään laivaan, Star Flyeriin ja Star Clipperiin, mahtuu molempiin 170 risteilyvierasta ja 74 hengen miehistö. Royal Clipperissa on tilaa 227 matkustajalle, joita palvelee 106 hengen miehistö.

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat.

Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota. www.unitedspiritnordic.com

Comments are closed.