Rakennusinsinööri Juha Ketoniemi aloittanut satamainsinöörinä Naantalin satamassa

Rakennusinsinööri Juha Ketoniemi aloittanut satamainsinöörinä Naantalin satamassa

– laiva on lastattu rakentamisen asiantuntijalla

Naantalin satama on saanut teknistä vahvistusta riveihinsä Juha Ketoniemen aloittaessa työt satamainsinöörinä.

Rakennusinsinööri Juha Ketoniemi kertoo, että rakentaminen on tullut verenperintönä isältä, jonka rakennusliikkeessä Juha työskenteli jo kouluaikoina. Hän on aikaisemmin työskennellyt erilaisissa yrityksissä, (NCC, SRV, Yara) joissa työkokemusta on kertynyt monipuolisesti mm. työmaan työnjohdon, tilaajan edustajan ja rakennuttajakonsultin tehtävistä. Juha siirtyi satamaan Rakennuttajatoimisto HTJ Oy:ltä, jossa hän toimi teollisuusrakentamisen projektipäällikkönä. Hänellä on rakennusvalvojan ja rakennuttajan pätevyydet, joten hänellä on valmiudet toimia monipuolisesti Naantalin satamahankkeissa.

Juha palasi Laitilaan asumaan 15 vuoden tauon jälkeen ja asuu siellä vauhdikkaiden lastensa ja koiran kanssa uudenkarheassa, itse rakentamassaan omakotitalossa. Harrastuksista Juha mainitsee mielekkäimpinä muun muassa erilaiset pallopelit, pyöräilyn ja lumilautailun. Talon rakentaminen on tällä hetkellä myös yksi aikaa vievistä harrastuksista, mutta onneksi tämä taloprojekti on pian valmistumassa, kertoo Juha.

Yaran aikoina hän tutustui myös satamatoimintoihin, joten satamaympäristö on hänelle jo varsin tuttua. Satamainsinöörin työt lähtivät heti vauhdikkaasti käyntiin: työpäivät alkoivat saman tien uusissa ja mielenkiintoisissa sataman eri rakennushankkeissa. 

– Naantalin sataman toiminnan vilkkaus sekä satamatoimintojen monipuolisuus on yllättänyt todella positiivisesti, painottaa Juha.  – Satama ei ole koskaan valmis, infrastruktuurin parantamisessa riittää aina kehittämistä.

 –Rakentamishankkeiden, satamarakenteiden parantamisen sekä erilaisten innovatiivisten kansainvälisten projektien myötä luomme näin modernimpaa ja toimivampaa satamaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, sanoo Juha.

Juha odottaakin mielenkiinnolla hyvää yhteistyötä ja verkostoitumista Naantalin sataman toimijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Toivotamme Juhan lämpimästi tervetulleeksi Naantalin sataman tiimiin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Älykello – Tehokas apuväline päivittäisessä elämässäsi

Älykello on laite, joka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan arkipäivän toimintojasi. Se toimii älypuhelimesi kumppanina ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ja tehtävistä. Lisäksi älykello tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten urheiluseurannan, sykemittarin ja unen seurannan. Sen avulla voit myös vastata puheluihin ja lukea viestejä ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta käteesi. Älykello on siis erittäin kätevä apuväline päivittäisessä elämässäsi.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Comments are closed.