Syksyksi uutta ilmettä yrityksen ulkoiseen olemukseen

Kesä alkaa kohta olla ohi, ja viimeisiä lomapäiviä vietetään. Vaikka tapahtumat maailmalla ovat tänä vuonna olleet melkoisen yllättävät, ja sitä kautta monien yritysten toimintaympäristö, ja varsinkin raaka-aineiden saatavuus ja perustoiminnan kulurakenne ovat muuttuneet – siitä huolimatta jatkossakin yritykset toimivat, myyvät ja markkinoivat tuotteitaan, ja me olemme täällä teitä auttamassa.

Mainosteippaamo Omalogo auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä paikallisesti ja lähialueilla näkymään paremmin asiakkaiden suuntaan. Omalogo tuottaa pieniä autoteippauksia, ikkunateippauksia, opastekylttejä, tarroja, teippejä ja julisteita – jopa flyereiden suunnittelu onnistuu – joskin tuotamme ne kumppanillamme Nummelassa, Vihdissä.

Tilaa työ suunnitteluineen

Business people bumping their fists

Monet töistä, mitä teemme, ovat kohtuullisen yksinkertaisia ja selviä. Tuotamme logoja, nimiä, kuvia ja tekstejä paitoihin, huppareiden, takkeihin, pipoihin lippiksiin. Näitä käytetään sitten esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa, työpaikoilla ja vapaalla – niiden tarkoituksena on useimmiten tukea yrityksen kokonaismarkkinointia mm. tuomalla logotunnettavuutta lisää, tai tuomalla yrityksen värit entistä tutummaksi lähialueen ihmisille, sekä asiakkaille.

Monet asiat markkinoinnissa liittyvän pidempi aikaiseen näkyvyyteen, ja oman brändin rakentamiselle – oma logo, värit ja muodot ovat asioita, joilla yritys voidaan muistaa, tai unohtaa, jollei niitä tuo tarpeeksi usein esille. Mekin tunnemme helpommin monet tuotteet logosta, kuin että muistaisimme yrityksen oikean nimen. Sen lisäksi on tietenkin mahdollista, että yritys tuottaa useita eri tuotteita, joilla kaikilla on oma logonsa, värinsä ja muotonsa ja niiden myötä myös kokonaan oma markkinointinsa.

Omalogosta löytyvät myös laukut, reput, kassit – mietitään yhdessä, mitä voisimme kehitellä yrityksen myynnin ja markkinoinnin tueksi. Meiltä voit tilata vaatteita jopa yksitellen, mutta on luonnollista että vaatteiden painatus ja tuottaminen asiakkaan toiveiden mukaiseksi, on useimmiten edullisempaa, kuin otat useamman kappaleen. Meillä ei kuitenkaa ole minimitilausmääriä!

On yrityksesi liikenneväline sitten vene, pakettuauto tai henkilöauto, meiltä onnistuu perusmainosteippaukset monesti nopeallakin aikataululla.

Mainosteippaus on kustannustehokasta. Hyvin suunnitellut mainosteippaukset ja -taulut kertovat myönteistä sanomaa yrityksestäsi ja vakuuttavat asiakkaat sekä yhteistyökumppanit. Teippausten ja taulujen avulla on mahdollista olla siellä, missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat.

Yrityksen toimitilat

Miten teillä on hyväksikäytetty yrityksen omia tiloja? Ikkunateippaus eli mainosteippaus näyteikkunassa on helppo ja tehokas tapa houkutella asiakkaita liikkeeseen. Ikkunateippaus antaa tietoa ohikulkijoille palveluista, aukioloajoista ja yhteystiedoista.

Hoidamme myymälöiden ja tuotantolaitosten ulko-ja sisämainonnan suunnittelusta aina lopputuotteeseen. Mainosteippaukset, valomainokset, mainostaulut, julisteet, opasteet, mainostarrat ym.

Ikkunateippaukset kuntoon

Meidän kauttamme onnistuvat myös erilaiset ikkunoiden kalvotukset, niin näkösuojan kuin auringonsuojan eli aurinkokalvotuksen suhteen. Aurinkokalvotus on hyvä asia miettiä, jos teidän ikkunanne on aurinkoisella puolella, ja ikkunalla on tuotteita esillä. Aurinkokalvotus suojaa tehokkaasti esillä olevien tuotteiden väritystä blokkaamalla UV-säteilyn.

Digitaalinen mainonta

Meidän kauttamme saat myös digitaalisen mainonnan näkyvyyttä – teemme yhteistyötä mm. ER-tuen ja Kettu Markkinoinnin kanssa, joilla on kokemusta digitaalisesta mainonnnasta jo yli 20 vuoden ajalta.

Meidän kauttamme teidän on mahdollista päästä esille myös paikallisiin digimarkkinointi kanaviin mm. Lohjalla, Hangossa, Vihdissä, Karkkilassa sekä Kirkkonummella.

Logonäkyvyys kuntoon

Jos oma yrityslogonne on nuhjaantunut, tai sellaista ei ole – pyydä tarjous, olemme tehneet logomerkkejä pidemmältä ajalta kuin mitä yrityksemme on ollut olemassa.

Mainosteippaamo Omalogo Oy : www.omalogo.fi

Comments are closed.