Voca-planeetan väki laskeutuu Viking Glorylle

Kansainvälinen Voca People -musiikkiteatterishow on jo vuosia pyörinyt täysille katsomoille ympäri maailmaa ja kerännyt yli kahden miljoonan yleisön. Nyt Viking Line tuo a cappella -laulua ja beatbox-tekniikoita yhdistävän show’n lippulaivalleen Viking Glorylle.

”Voca People on esiintynyt jo yli 40 eri maassa ympäri maailman ja saanut useita palkintoja ja tunnustuksia. YouTubessa show on kerännyt yli 80 miljoonaa katselukertaa. Haluamme, että Glory on lippulaivamme myös kansainvälisen viihdetarjonnan suhteen”, Viking Linen viihdepäällikkö Mikael Panelius sanoo.

Viking Gloryn Vista Roomin lavalle nousee tulevana syksynä kahdeksan taidokasta esiintyjää. Yleisö kuulee soittimet, mutta oikeasti niitä ei ole – kaikki, mitä lavalta kuullaan, syntyy laulajien omista äänistä a cappella -laulun ja beatboxin keinoin. Show’n aikana yleisö pääsee nauttimaan huikeasta kattauksesta musiikkia Madonnasta Michael Jacksoniin ja Mozartiin. Kuulija voi tunnistaa esityksestä kymmenittäin kansainvälisiä hittejä.

Show, jonka Lior Kalfonin ja Shai Fishmanin ovat luoneet, kertoo tarinaa kahdeksasta ystävällisestä avaruusoliosta, jotka ovat valkoisia päästä varpaisiin ja kommunikoivat vain musiikin voimalla. Heidän avaruusaluksensa on tehnyt pakkolaskun maahan. Show’n aikana hahmot tutustuvat Maan asukkaisiin ja heidän musiikkiinsa.

”Voca People uskoo, että elämä on musiikkia ja musiikki on elämää. Tämä show sopii kaikille, jotka rakastavat musiikkia, komediaa ja teatteria. Energinen esitys pitää katsojan otteessaan ja saa varmasti aikaan myös hyvät naurut. Esitystä voi hyvin tulla katsomaan koko perheen voimin”, Mikael Panelius kertoo.

Voca People esiintyy Viking Glorylla 19.9.–13.10. Ensi-ilta on maanantaina 19.9. Sen jälkeen esityksiä on joka päivä paitsi 26.9., 3.10. ja 10.10.

Comments are closed.