Tallink julkaisi MyStarin uudet sisustuskuvat

Tallinkin uusinta laivaa, MyStaria, rakennetaan parhaillaan Rauma Marine Constructionin telakalla Raumalla. Itämeren ympäristöystävällisimmän LNG-käyttöisen laivan sisustussuunnittelusta vastaa arvostettu suomalainen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. Uudet kuvat Vertti Kiven suunnittelemasta upeasta sisustuksesta julkaistiin tänään.

MyStarin kaikkien tilojen sisustussuunnittelu on mietitty alusta asti uudestaan, vaikka se muistuttaa ulkoisesti paljonkin vuonna 2017 Helsinki-Tallinna-reitillä aloittanutta Megastaria. Laivaan tulee täysin uudenlaisia tiloja ja matkustajavirtoja on suunniteltu sujuvammiksi. Laivalle tulee yhteensä 14 erilaista julkista tilaa, jotka on suunniteltu eri kohderyhmien tarpeisiin.

”Valitsimme laivan teemaksi Beauty of the Baltic Sea. Teema rakentuu uniikeista videoteoksista ja vedenalaisista kuvista. Jokaisella tilalla on oma luonteensa ja tunnelmansa, joka luodaan eri pintojen kontrasteilla, uudella väripaletilla, varta vasten laivalle suunnitelluilla kalusteilla sekä tunnelmallisella valaistuksella. Nyt julkaistuista kuvista pääsee hyvin aistimaan MyStarin tunnelmaa. Olemme itse erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen ja siihen, että pystyimme viemään sisustussuunnittelun uudelle vuosikymmenelle”, iloitsee pääsuunnittelija Vertti Kivi, dSign Vertti Kivi & Co:sta.

Laivan sydän on tietysti ostosmaailma eli Traveller Superstore, joka viestii raikkautta ja boutique -henkeä. Kaupan keskellä olevan portaikon vieressä sijaitsee myös uusi elämyspiste, jossa voidaan järjestää vaikkapa maistiaisia. Koko kaupan kulku on suunniteltu sujuvaksi ja matkan varrella voi törmätä säännöllisesti uudistuviin pop up -myymäläpisteisiin sekä esimerkiksi Nordic Corneriin, jossa on myynnissä Itämeren alueen paikallisia tuotteita ja designia. Kaupan alempi kerros on tehty viinikellarimaiseksi, jossa voi järjestää erilaisia tuote-esittelyjä kuten viininmaistajaisia.

MyStarin on määrä valmistua keväällä 2022, jolloin se aloittaa liikennöinnin Helsingin ja Tallinnan välillä. Yhdessä Megastarin kanssa laivat muodostavat kestävimmän liikenneyhteyden Suomen ja Viron välille vuodesta 2022 alkaen.

MyStarin nettisivut:
www.tallinksilja.fi/mystar

Comments are closed.