Viking Line uudistaa spa-tarjontaansa

Viking Line uudistaa spa-palvelujaan yhdessä uuden yhteistyökumppaninsa BABORin kanssa. Saksalainen BABOR on kokonaisvaltaisen kauneuden ja ihonhoidon markkinajohtaja Euroopassa. BABOR tunnetaan laadukkaista tuotteistaan sekä tieteellisestä tutkimus- ja tuotekehitystyöstään. Viking Line tarjoaa spa-palveluita kaikilla Tukholman suuntaan kulkevilla reiteillään. 

Matkailijat hakevat risteilyiltä enenevässä määrin laadukkaita hyvänolonelämyksiä ja pientä irtiottoa arjesta. Vuonna 2017 tehdyn Viking Line -asiakastutkimuksen mukaan suomalaisten kiinnostus kylpylämatkailua kohtaan on noussut peräti 11 prosenttia. Viking Line on vastannut asiakkaiden toiveisiin uudistamalla spa-palveluitaan. Uudistusten myötä Punaisten laivojen spa-elämys koostuu tax-free-hinnoitelluista hoitopalveluista ja myyntituotteista, räätälöidystä hoitovalikoimasta ja nyt myös asiakkaiden saatavilla olevista ammattilaistasoisista BABOR-hoitotuotteista.

–  Viking Line on ainoa spa-palveluiden tarjoaja Itämerellä. Näillä uudistuksilla haluamme luoda matkustajille entistä paremmat mahdollisuudet merikylpyläelämyksiin. Spa-osastoillemme tullaan yhtäältä rentoutumaan ja ottamaan aikaa itselle, toisaalta tavoittelemaan nopeita ja näkyviä tuloksia. Yhteistyössä BABORin kanssa voimme tarjota asiakkaillemme molempia, kertoo SPA Operations Manager Saara Lamont.

Spa-palveluja löytyy sekä Helsinki–Tukholma-reitiltä että molemmilta Turusta lähteviltä aluksilta. Tukholmasta Maarianhaminaan liikennöivälle M/S Cinderellalle uusittu spa-konsepti on tulossa vuoden 2019 alussa. Suurin spa-osasto sekä laajimmat hoito- ja tuotevalikoimat löytyvät M/S Viking Gracelta.

Suosituimpia hoitoja kaikilla Viking Linen laivoilla ovat erilaiset hieronnat. Myös kasvohoitojen ja erilaisten yhdistelmähoitojen kysyntä on kasvussa. Uudistuneelta spa-osastolta on myös mahdollista ostaa BABORin tuotteita kuten merkin kuuluisia ampulleja, joista voi kosmetologin avustuksella valita juuri omalle iholle sopivan kokonaisuuden.

Comments are closed.