Viking Linen kesän ohjelmatarjonnassa panostetaan erityisen paljon lapsiin ja perheisiin

Kesällä Punaiset laivat ovat lasten. Laivojen neuvotteluhuoneet muuttuvat lasten leikkihuoneiksi ja tarjolla on valtava valikoima erilaista ohjelmaa musikaaleista Itämerilaboratorioon.

Kesäkauden 14.6.–11.8. aikana Viking Linen laivoilla on tarjolla monipuolisesti ohjelmaa niin perheen pienimmille kuin vanhemmillekin lapsille. Tämän vuoden erikoisuuksina ovat Itämerilaboratorio. taikurikoulu ja nukkemusikaali Avaruusseikkailu, jossa hullunkuriset nuket yhdistetään tunnettuihin pop-, rock- ja elokuvakappaleisiin. Avaruusseikkailua pääsee seuraamaan kesäkaudella kaikilla Viking Linen aluksilla.

Yli 9-vuotiailla lapsilla on mahdollisuus osallistua Itämeri-aiheiseen merilaboratorioon, jossa tutustutaan meritieteeseen. Itämeri-laboratorio toteutetaan yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Ville Vikingin Seikkailusaarella tapaa itsensä Ville Vikingin. Seikkailusaari on auki kaikilla Punaisilla laivoilla viimeistään 19. kesäkuuta. Suoratoistopalveluista on myös ladattavissa uutta Ville Viking -musiikkia perheen pienimpien iloksi.

– Pyrimme tekemään risteilykokemuksesta mahdollisimman hauskan ja rentouttavan koko perheelle. Risteilyt ovat lapsiperheiden suosiossa erityisesti kesäloma-aikaan, sillä risteilylle lähteminen on helppoa, tarjolla on paljon ohjelmaa kaikenikäisille ja tarvittaessa alukselle voi ottaa mukaan vaikka oman auton. Olemme valjastaneet laivamme lasten käyttöön ja esimerkiksi laivojen neuvotteluhuoneita on muutettu lasten leikkitiloiksi kesän ajaksi, kertoo Viking Linen viihdepäällikkö Mikael Panelius.

Kesällä nuoremmat matkustajat saavat nauttia laivoilla erityisen runsaasta lasten kesäbuffetista, johon on tuotu mukaan tänä vuonna yhdessä syömisen elementti. Uutuutena M/S Gabriellalla matkustavat voivat varata itselleen Ville Viking -perhehytin, joka on sisustettu iloisin ja tutuin teemoin. Laadukkaat, normaalia paksummat patjat ja 160 cm parivuode takaavat koko perheelle hyvät yöunet. Uudet hytit ovat olleet varattavissa matkoille 26.5.2019 alkaen.

Laivojen ohjelmatarjonta vaihtelee laivoilla päiväkohtaisesti. Kesäohjelmaa on lapsille tarjolla Viking Linen aluksilla kesä-elokuussa seuraavasti:

M/S Amorella 5.6.–12.8.
M/S Cinderella 19.6.–17.8.
M/S Gabriella 15.6.–11.8.
M/S Mariella 16.6.–9.8.
M/S Rosella 10.6.–11.8.
M/S Viking Grace 3.6.–18.8.
Viking XPRS 11.6.–12.8.

Comments are closed.