Tallink Siljan joulubuffet on täynnä neljän eri maan suosittuja juhlaruokia

Joulu alkaa Tallinkin ja Silja Linen laivoilla virallisesti tänään torstaina 17.11.2022, kun buffet-ravintoloihin katetaan joulupöytä. Joulubuffet tarjoaa herkkuja niin suomalaisesta, ruotsalaisesta, virolaisesta kuin slaavilaisesta keittiöstä. Runsas joulubuffet sisältää jopa 140 erilaista tuotetta, joista lähes 40 prosenttia on vegaanisia.

Joulubuffet tarjoillaan Helsinki-Tukholma-retin Silja Serenaden, Silja Symphonyn sekä Turku-Kapellskär-reitin Baltic Princessin Grande Buffet -ravintoloissa 17.11.-26.12.2022. Helsinki-Tallinna-reitin Shuttle-laivoilla sekä Tallinna-Tukholma-reitin Baltic Queenillä joulubuffet on tarjolla 17.11.-31.12.2022.

”Jokavuotinen joulubuffet on aina erittäin odotettu ja monelle asiakkaallemme yksi matkan kohokohdista. Buffet-ravintolassa voi halutessaan nauttia vaikkapa 12 ruokalajin jouluillallisen, ja jokainen löytää laajasta valikoimasta varmasti omat suosikkinsa”, kommentoi Tallink-konsernin Food & Beverage Director Marko Makke.

Grande Buffet -ravintoloiden joulumenu sisältää neljän Itämeren alueen keittiön suosituimpia ruokia – suomalaisia, ruotsalaisia, virolaisia ja slaavilaisia. Suomalaisesta joulupöydästä valikoimassa on esimerkiksi savuporomoussea ruisleivällä, joulukinkkua, porkkalaa, erilaisia gratiineja ja käpykakkua. Ruotsalaisesta keittiöstä mukana on laaja valikoima kalaruokia, kuten MSC-sertifioituja sillejä ja katkarapuja, lihapullia sekä muutamilla laivoilla myös julmustia eli ruotsalaista alkoholitonta joulujuomaa. Virolaisista herkuista pöytään on katettu hapankaalia, verimakkaraa, porsaanpaistia ja ”kirjava koira” -kakkua. Valikoimaa täydentää slvaavilaiset herkut, joista esimerkkinä kulibjaka eli lohipiirakka, marinoidut metsäsienet, riistaterriini sekä suolakurkut. 

Joulubuffetin hinta Silja Serenadella ja Silja Symphonylla on etukäteen ostettuna 47 euroa, ja paikan päällä ostettuna 51 euroa per aikuinen. Baltic Princessillä ja Baltic Queenillä hinta on etukäteen ostettuna 40 euroa ja laivalla ostettuna 44 euroa per aikuinen. Starilla, Megastarilla ja MyStarilla joulubuffet tarjoillaan lounas- ja illallisaikaan ja sen hinta on etukäteen ostettuna 29 euroa ja laivalla ostettuna 32 euroa per aikuinen. Ennakkoon varatut buffet-ateriat alle 6-vuotiaille ovat ilmaisia maksavan aikuisen seurassa. Vesi, mehu, maito, kahvi, tee, virvoitusjuomat sekä olut ja viini (mukaan lukien alkoholittomat) sisältyvät buffetin hintaan.

Joulubuffetin lisäksi laivoilla on tarjolla myös kolmen ruokalajin erikoisjoulumenu, joka tarjoillaan laivojen a la carte -ravintoloissa 17.11.-26.12.2022. Kolmen ruokalajin joulumenun hinta on 47 euroa, ja vegaanisen joulumenun hinta 39 euroa per henkilö.

Tallink Siljan joulumenut: www.tallinksilja.fi/ruokailu-laivoilla  

Comments are closed.