Viking Line kaksinkertaistaa liikenteensä Tukholmaan kesällä 2023

Viking Line aloittaa liikennöinnin Viking Cinderella -aluksellaan Helsinki–Maarianhamina–Tukholma-reitillä 30.6-6.8.2023 välisenä aikana. Cinderella lähtee Helsingistä joka toinen iltapäivä täydentäen Gabriellan liikennettä samalla reitillä. Varustamo tarjoaa tämän myötä päivittäiset lähdöt pääkaupunkien välillä tulevan korkeasesongin aikana.  Kesän aikana myös Tallinnan reitin matkustajamäärät kasvavat, joten Viking Line tulee tarjoamaan lisävuoroja myös Helsingin ja Tallinnan välillä. Lisävuorot vastaavat vuoden vilkkaimman ajan kysyntään

Viking Line on Amorella-laivan myynnin myötä vähentänyt liikennettään Tukholmaan, mutta satsaa nyt sen kaksinkertaistamiseen vuoden 2023 korkeasesongin ajaksi. Viking Cinderella siirtyy tällöin Helsingin reitille mahdollistamaan päivittäisen liikenteen Helsingistä Tukholmaan Gabriellan parina. Viking Cinderella on monelle suomalaiselle tuttu ja jo entuudestaan erittäin suosittu laiva.

– Heinäkuu on ehdottomasti vilkkainta sesonkiaikaamme, jolloin kysyntä on suurta kaikkiin Itämeren kohteisiin. Kiinnostus on lisääntynyt pandemian aikana, kun monet huomasivat lähialueilla matkustamisen edut. Tukholma tarjoaa myös paljon uutta matkustajille. Vallitseva maailmantilanne puhuu lyhyempien ja hintansa arvoisimpien matkojen puolesta. Tästä syystä kaksinkertaistamme lähdöt, jotta mahdollisimman monet ihmiset voivat matkustaa mukavasti Helsingin ja Tukholman välillä, kertoo Ninna Suominen, markkinointijohtaja, Viking Line.

Sekä Viking Cinderella että Gabriella tekevät lyhyen Helsingin pysähdyksen jälkeen myös lisämatkoja Tallinnaan, täydentämään Viking XPRS:n liikennettä. Lisälähdöt suunniteltiin vastaamaan kesän lisääntynyttä kysyntää ja tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja erityisesti lapsiperheille ja ostosmatkailijoille. Näin matkustajat voivat valita kolmesta vaihtoehdosta suosikkilaivansa Helsingistä Tallinnaan ja takaisin.

7. elokuuta 2023 Viking Cinderella palaa säännölliseen liikenteeseensä vuorokauden saaristoristeilyille Tukholman ja Maarianhaminan välillä sekä pidemmille kohderisteilyille valittuihin Itämeren kohteisiin. Viking Cinderellan matkat Tukholmaan ja Tallinnaan ovat nyt varattavissa Viking Linen kotivisuilla.

Comments are closed.